Βουτήξτε στα Χανιά με την καταδυτική μας ομάδα για να ανακαλύψετε ότι η Κρήτη είναι τόσο όμορφη κάτω από το νερό όσο και πάνω από την επιφάνεια. Η πολύ ενδιαφέρουσα μορφολογία του βυθού είναι αποτέλεσμα των πολλών ηφαιστειακών σχηματισμών του παρελθόντος. Τα καθαρά νερά με ορατότητα πάνω από 30 μέτρα, οι ήπιες καιρικές συνθήκες και οι ζεστές θερμοκρασίες παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για να επισκεφτείτε τις καταδυτικές μας τοποθεσίες με ασφάλεια. Αυτές έχουν προσεκτικά επιλεχθεί για να εξασφαλίζουν την ενδιαφέρουσα και ευχάριστη εμπειρία. Ελάτε λοιπόν και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Τοποθεσία

Ανατολικά του λιμανιού των Χανίων σε απόσταση 4 ναυτικών μιλίων βρίσκεται με όμορφη βραχώδης περιοχή με καθαρά γαλάζια νερά και ορατότητα μέχρι και 30 μέτρα που ονομάζεται Άγιος Ονούφριος. Στην περιοχή αυτή προσφέρουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους καταδύσεων, οι καλύτερες εκ των οποίων περιλαμβάνουν μια ποικιλία από σπηλαιοκαταδύσεις.  Οι δύτες μπορούν να θαυμάσουν το πολύχρωμο περιβάλλον που περιλαμβάνει τα μοναδικά ροζ κοράλλια καθώς εξερευνούν τους πολλούς ενδιαφέροντες διαδρόμους και αίθουσες που καθιστούν αυτά τα σημεία ως τα πιο δημοφιλή για κατάδυση σ’ όλα τα Χανιά. Το βάθος των σπηλαίων κυμαίνεται από 9 ως 21 μέτρα. Κατάδυση σε τοίχο, βαθιά κατάδυση, νυκτερινή κατάδυση, πολυεπίπεδη κατάδυση και κατάδυση σε ρεύμα, όλες αυτές επίσης προσφέρονται.

Καταδυτικές Περιοχές

Η κατάδυση στα σπήλαια μικρά ή μεγαλύτερα είναι από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρουμε στους πιστοποιημένους δύτες. Η εξερεύνηση στις σπηλιές θα προσφέρει στον δύτη το πιο μαγικό θέαμα του φωτός καθώς οι ακτίνες του ήλιου διεισδύουν στο νερό σαν να είναι λέιζερ. Μην παραλείψετε να δείτε τις θαυμάσιες εικόνες του υποθαλάσσιου κόσμου γεμάτες από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Άτομα από όλον τον κόσμο έρχονται για  να καταδυθούν σε  αυτές τις πολύ όμορφες σπηλιές.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Θα σας παραλάβουμε από το σημείο συνάντησης και θα σας μεταφέρουμε στο καταδυτικό μας κέντρο γύρω στις 9:30. Αφού ολοκληρώσετε τα διαδικαστικά και τακτοποιήσετε τον εξοπλισμό σας (ότι άλλο χρειαστείτε θα είναι στο σκάφος μαζί με την δεύτερη φιάλη) θα έχετε μια σύντομη ενημέρωση από τον συνοδό σας, θα ελέγξετε τον εξοπλισμό σας και θα τον φορτώσετε σε ένα από τα φουσκωτά σκάφη. Η διαδρομή με το σκάφος θα διαρκέσει 20-25 λεπτά έως ότου φτάσετε στις επιλεγμένες τοποθεσίες. Στο ενδιάμεσο των δύο καταδύσεων σας προσφέρουμε ένα μικρό κέρασμα στη βάρκα. Μετά το τέλος της δεύτερης κατάδυσης, επιστρέφετε στο καταδυτικό κέντρο από όπου θα μεταφερθείτε πίσω στο σημείο που σας πήραμε.

Κάντε Κράτηση Τώρα Κάντε Κράτηση Τώρα