Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια περιπετειώδη καταδυτική εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για σας ώστε να απολαύσετε την Εμπειρία στην Κατάδυση με ένα ασφαλή και χαλαρό τρόπο. Το καταδυτικό μας κέντρο βρίσκεται στη καρδία των Χανίων με όλες τις ευκολίες όπως αμμουδιά με ξαπλώστρες, πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, ερμάρια και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για όλη την οικογένεια είτε κάνετε κατάδυση, κολύμβηση με μασκοπέδιλα, παρακολουθείτε εκπαίδευση στην κατάδυση ή απλώς συνοδεύετε ένα φίλο ή κάποιον δικό σας άτομο.

PADI Discover Scuba Diving

PADI Discover Scuba Course (ελαχ. ηλικία 10 ετών)

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι να αναπνέετε υποβρυχίως και να αισθάνεστε σαν να μην έχετε καθόλου βάρος; Αν θέλετε να το νιώσετε αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να βουτήξετε παίρνοντας ένα καταδυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η Εμπειρία στην Κατάδυση σας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι. Με πάνω από 9,500 πελάτες μας που έχουν πάρει αυτό το πρόγραμμα της PADI μαζί μας από το 1994, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι μια η εμπειρία που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

Αν αποφασίσετε να πάρετε αυτό το πρόγραμμα θα σας μεταφέρουμε από το σημείο συνάντησης στο καταδυτικό κέντρο γύρω στις 09:30 όπου θα σας δοθεί  ένα εγχειρίδιο Εμπειρίας της Κατάδυσης της PADI το οποίο περιλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά, την θεωρία και την πιστοποίηση που αποδεικνύει ότι έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Μόλις τελειώσετε με τα διαδικαστικά, θα δείτε ένα σύντομο  video το οποίο εξηγεί της βασικές αρχές της κατάδυσης, τον εξοπλισμό, ορισμένα υποβρύχια σήματα επικοινωνίας και βασικές καταδυτικές δεξιότητες. Όταν όλα έχουν τακτοποιηθεί, ο καταδυτικός σας εξοπλισμός θα έχει ήδη ετοιμαστεί ώστε να συνεχίσετε την εκπαίδευση στις δεξιότητες στην πισίνα. Εφόσον ο εκπαιδευτής είναι ευχαριστημένος με την υποβρύχια συμπεριφορά σας και άνεση τότε θα συνεχίσετε για να μια πραγματική καταδυτική εμπειρία  στην θάλασσα που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα παραπέρα. Η κατάδυση σας θα γίνει σε ένα μέγιστο βάθος 12 μέτρων για περίπου 30-45 λεπτά. (Η αναλογία εκπαιδευτή μαθητών είναι 3:1).

Όταν ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα θα σας μεταφέρουμε στο σημείο από όπου σας παραλάβαμε. Μετά από αυτή την εμπειρία θα είστε έτοιμοι για τα επόμενα προγράμματα: Αρχάριος Δύτης ή Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.

Bubble Maker

PADI Bubble Maker course (ηλικία 8-10)

Ένα πρόγραμμα της PADI που εισάγει την κατάδυση ως δραστηριότητα για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία και μια φανταστική εμπειρία για τα παιδιά να δοκιμάσουν την κατάδυση στα ασφαλή νερά των Χανιών. Η μύηση γίνεται με την χρήση ειδικού εξοπλισμού για παιδιά και συνοδεύεται με μια πραγματική βουτιά με έναν εκπαιδευτή της PADI ως τα 2 μέτρα. Αυτό το πρόγραμμα γίνεται με ένα προς ένα (ένα παιδί με ένα εκπαιδευτή της PADI).

PADI Scuba Diver Course

PADI Scuba Diver Certification (2 ημέρες)

Το πρόγραμμα πιστοποίησης του Αρχάριου Δύτη της PADI είναι σχεδιασμένο για όσους δεν διαθέτουν τις 4 ημέρες για να πιστοποιηθούν ως Δύτες Ανοικτής Θάλασσας της PADI  αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται  μέσα σε 2 ημέρες και μετά την πιστοποίηση σας επιτρέπει να καταδύεστε με ένα εκπαιδευτή μέχρι ένα μέγιστο βάθος 12 μέτρων. Αυτό είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για τον οποιοδήποτε παραθεριστή και μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα κανονικό πιστοποιητικό Δύτη Ανοικτή Θάλασσας σε οποιοδήποτε καταδυτικό κέντρο της PADI σ’ όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από εκπαίδευση στην θεωρία, δεξιότητες στην πισίνα και πραγματικές καταδύσεις στην θάλασσα.

PADI Open Water Course

PADI Open Water Certification (4 ημέρες)

Η πιστοποίηση του Δύτη Ανοικτής Θάλασσας είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα από όλα που προσφέρονται. Με περισσότερες από 2,500 πιστοποιήσεις που έχουν εκδοθεί από την Blue Adventures Diving διαθέτουμε την γνώση για να σας προσφέρουμε μια εκπαίδευση στην κατάδυση που θα σας επιτρέπει να καταδύεστε με άνεση αλλά πάνω από όλα με ασφάλεια. Η  πιστοποίηση αυτή σας επιτρέπει να καταδύεστε οπουδήποτε ανά τον κόσμο ως ένα μέγιστο βάθος 18 μέτρων με ένα άλλο πιστοποιημένο δύτη χωρίς απαραίτητα την καθοδήγηση κάποιου επιτηρητή.

Το πρόγραμμα αυτό διαιρείται σε τρία κυρίως μέρη.

  1. Ανάπτυξη γνώσεων με εκπαίδευση στη αίθουσα ή διαδικτυακά με σκοπό την κατανόηση των βασικών αρχών της κατάδυσης.
  1. Καταδύσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον, σε πισίνα για να μάθετε τις βασικές υποβρύχιες δεξιότητες και να αντιδράτε σε διάφορα σενάρια κάτω από το νερό.
  1. Καταδύσεις στην θάλασσα για να κάνετε εξάσκηση στις δεξιότητες που μάθατε και να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Λαμβάνοντας ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά είναι ιδανικό λόγω των ασφαλών, ζεστών και καθαρών νερών κάνοντας αυτή την εμπειρία πολύ ευχάριστη.

Κάντε Κράτηση Τώρα Κάντε Κράτηση Τώρα