Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια περιπετειώδη καταδυτική εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για σας ώστε να απολαύσετε την Εμπειρία στην Κατάδυση με ένα ασφαλή και χαλαρό τρόπο. Το καταδυτικό κέντρο μας βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων, πάνω στο ενετικό λιμάνι, προσφέροντας μια προνομιακή τοποθεσία κοντά σε πολλά εστιατόρια, μαγαζιά και αξιοθέατα.

PADI Δοκιμαστική Κατάδυση

PADI Discover Scuba Course (ελαχ. ηλικία 10 ετών)

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι να αναπνέετε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και να αισθάνεστε σαν να μην έχετε καθόλου βάρος; Αν θέλετε να το νιώσετε, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να καταδυθείτε ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο καταδυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η Δοκιμαστική Κατάδυση (Discover Scuba Diving) σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία από πρώτο χέρι. Με πάνω από 9,500 πελάτες μας που έχουν πάρει αυτό το πρόγραμμα της PADI μαζί μας από το 1994, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι μια η εμπειρία που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

Εάν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα κατάδυσης, θα σας παρασχεθεί το εγχειρίδιο ηλεκτρονικής εκμάθησης του PADI Discover Scuba Diver το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, τη θεωρία και μια πιστοποίηση που επαληθεύει ότι έχετε ολοκληρώσει το μάθημα. Όταν μεταφερθείτε από το σημείο παραλαβής σας στο καταδυτικό κέντρο και μετά την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας, θα είστε έτοιμοι, η ομάδα κατάδυσης θα έχει ήδη προετοιμαστεί για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στην αρχή με διαφορετικές δεξιότητες. Θα σας μεταφέρουμε με το σκάφος μας στην τοποθεσία κατάδυσης. Όταν ο εκπαιδευτής σας είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή σας στις δεξιότητες, τις ασκήσεις και το επίπεδο άνεσης σας κάτω από το νερό, τότε θα απολαύσετε την κατάδυσή σας σε μέγιστο βάθος κατάδυσης 12 μέτρων για 30-45 λεπτά. (Η αναλογία εκπαιδευτή-μαθητή είναι 3:1)

Όταν ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα θα σας μεταφέρουμε στο σημείο από όπου σας παραλάβαμε. Μετά από αυτή την εμπειρία θα είστε έτοιμοι για τα επόμενα προγράμματα: Αρχάριος Δύτης ή Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.

Κατεβάστε το E-learning πρόγραμμα για να ξεκινήσετε!

Bubble Maker

PADI Bubble Maker course (ηλικία 8-10)

Ένα πρόγραμμα της PADI που εισάγει την κατάδυση ως δραστηριότητα για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία και μια φανταστική εμπειρία για τα παιδιά να δοκιμάσουν την κατάδυση στα ασφαλή νερά των Χανιών. Η μύηση γίνεται με την χρήση ειδικού εξοπλισμού για παιδιά και συνοδεύεται με μια πραγματική βουτιά με έναν εκπαιδευτή της PADI ως τα 2 μέτρα. Αυτό το πρόγραμμα γίνεται με ένα προς ένα (ένα παιδί με ένα εκπαιδευτή της PADI).

PADI Scuba Diver Course

PADI Scuba Diver Certification (2 ημέρες)

Το πρόγραμμα πιστοποίησης του Αρχάριου Δύτη της PADI είναι σχεδιασμένο για όσους δεν διαθέτουν τις 4 ημέρες για να πιστοποιηθούν ως Δύτες Ανοικτής Θάλασσας της PADI  αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται  μέσα σε 2 ημέρες και μετά την πιστοποίηση σας επιτρέπει να καταδύεστε με ένα εκπαιδευτή μέχρι ένα μέγιστο βάθος 12 μέτρων. Αυτό είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για τον οποιοδήποτε παραθεριστή και μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα κανονικό πιστοποιητικό Δύτη Ανοικτή Θάλασσας σε οποιοδήποτε καταδυτικό κέντρο της PADI σ’ όλο τον κόσμο. . Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από εκπαίδευση στην θεωρία, δεξιότητες σε ρηχά νερά στην θάλασσα με συνθήκες πισίνας και πραγματικές καταδύσεις στα ανοικτά νερά.

PADI Open Water Course

PADI Open Water Certification (4 ημέρες)

Η πιστοποίηση του Δύτη Ανοικτής Θάλασσας είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα από όλα που προσφέρονται. Με περισσότερες από 2,500 πιστοποιήσεις που έχουν εκδοθεί από την Blue Adventures Diving διαθέτουμε την γνώση για να σας προσφέρουμε μια εκπαίδευση στην κατάδυση που θα σας επιτρέπει να καταδύεστε με άνεση αλλά πάνω από όλα με ασφάλεια. Η  πιστοποίηση αυτή σας επιτρέπει να καταδύεστε οπουδήποτε ανά τον κόσμο ως ένα μέγιστο βάθος 18 μέτρων με ένα άλλο πιστοποιημένο δύτη χωρίς απαραίτητα την καθοδήγηση κάποιου επιτηρητή.

Το πρόγραμμα αυτό διαιρείται σε τρία κυρίως μέρη.

  1. Ανάπτυξη γνώσεων με εκπαίδευση στη αίθουσα ή διαδικτυακά με σκοπό την κατανόηση των βασικών αρχών της κατάδυσης.
  1. Καταδύσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον στην θάλασσα. Όπου τα νερά είναι ρηχά με συνθήκες πισίνας έτσι ώστε να μάθετε τις βασικές υποβρύχιες δεξιότητες και να αντιδράτε σε διάφορα σενάρια κάτω από το νερό.
  1. Καταδύσεις στην θάλασσα για να κάνετε εξάσκηση στις δεξιότητες που μάθατε και να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Λαμβάνοντας ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά είναι ιδανικό λόγω των ασφαλών, ζεστών και καθαρών νερών κάνοντας αυτή την εμπειρία πολύ ευχάριστη.

Κάντε Κράτηση Τώρα Κάντε Κράτηση Τώρα