Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια περιπετειώδη καταδυτική εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για σας ώστε να απολαύσετε την Εμπειρία στην Κατάδυση με ένα ασφαλή και χαλαρό τρόπο. Το καταδυτικό μας κέντρο βρίσκεται στη καρδία των Χανίων με όλες τις ευκολίες όπως αμμουδιά με ξαπλώστρες, πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, ερμάρια και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για όλη την οικογένεια είτε κάνετε κατάδυση, κολύμβηση με μασκοπέδιλα, παρακολουθείτε εκπαίδευση στην κατάδυση ή απλώς συνοδεύετε ένα φίλο ή κάποιον δικό σας άτομο.

Open Water Diver Course

PADI Open Water Certification (4 ημέρες)

Η πιστοποίηση του Δύτη Ανοικτής Θάλασσας είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα από όλα που προσφέρονται. Με περισσότερες από 2,500 πιστοποιήσεις που έχουν εκδοθεί από την Blue Adventures Diving διαθέτουμε την γνώση για να σας προσφέρουμε μια εκπαίδευση στην κατάδυση που θα σας επιτρέπει να καταδύεστε με άνεση αλλά πάνω από όλα με ασφάλεια. Η  πιστοποίηση αυτή σας επιτρέπει να καταδύεστε οπουδήποτε ανά τον κόσμο ως ένα μέγιστο βάθος 18 μέτρων με ένα άλλο πιστοποιημένο δύτη χωρίς απαραίτητα την καθοδήγηση κάποιου επιτηρητή.

Το πρόγραμμα αυτό διαιρείται σε τρία κυρίως μέρη.

  1. Ανάπτυξη γνώσεων με εκπαίδευση στη αίθουσα ή διαδικτυακά με σκοπό την κατανόηση των βασικών αρχών της κατάδυσης.
  2. Καταδύσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον, σε πισίνα για να μάθετε τις βασικές υποβρύχιες δεξιότητες και να αντιδράτε σε διάφορα σενάρια κάτω από το νερό.
  3. Καταδύσεις στην θάλασσα για να κάνετε εξάσκηση στις δεξιότητες που μάθατε και να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Λαμβάνοντας ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά είναι ιδανικό λόγω των ασφαλών, ζεστών και καθαρών νερών κάνοντας αυτή την εμπειρία πολύ ευχάριστη.

PADI Discover Scuba Diving

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως είναι να αναπνέετε υποβρυχίως και να αισθάνεστε σαν να μην έχετε καθόλου βάρος; Αν θέλετε να το νιώσετε αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να βουτήξετε παίρνοντας ένα καταδυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η Εμπειρία στην Κατάδυση σας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι. Με πάνω από 9,500 πελάτες μας που έχουν πάρει αυτό το πρόγραμμα της PADI μαζί μας από το 1994, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι μια η εμπειρία που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

Αν αποφασίσετε να πάρετε αυτό το πρόγραμμα θα σας μεταφέρουμε από το σημείο συνάντησης στο καταδυτικό κέντρο γύρω στις 09:30 όπου θα σας δοθεί  ένα εγχειρίδιο Εμπειρίας της Κατάδυσης της PADI το οποίο περιλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά, την θεωρία και την πιστοποίηση που αποδεικνύει ότι έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Μόλις τελειώσετε με τα διαδικαστικά, θα δείτε ένα σύντομο  video το οποίο εξηγεί της βασικές αρχές της κατάδυσης, τον εξοπλισμό, ορισμένα υποβρύχια σήματα επικοινωνίας και βασικές καταδυτικές δεξιότητες. Όταν όλα έχουν τακτοποιηθεί, ο καταδυτικός σας εξοπλισμός θα έχει ήδη ετοιμαστεί ώστε να συνεχίσετε την εκπαίδευση στις δεξιότητες στην πισίνα. Εφόσον ο εκπαιδευτής είναι ευχαριστημένος με την υποβρύχια συμπεριφορά σας και άνεση τότε θα συνεχίσετε για να μια πραγματική καταδυτική εμπειρία  στην θάλασσα που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα παραπέρα. Η κατάδυση σας θα γίνει σε ένα μέγιστο βάθος 12 μέτρων για περίπου 30-45 λεπτά.

Όταν ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα θα σας μεταφέρουμε στο σημείο από όπου σας παραλάβαμε. Μετά από αυτή την εμπειρία θα είστε έτοιμοι για τα επόμενα προγράμματα: Αρχάριος Δύτης ή Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.

PADI Scuba Diver Course

Το πρόγραμμα πιστοποίησης του Αρχάριου Δύτη της PADI είναι σχεδιασμένο για όσους δεν διαθέτουν τις 4 ημέρες για να πιστοποιηθούν ως Δύτες Ανοικτής Θάλασσας της PADI  αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν ένα καταδυτικό πιστοποιητικό στα Χανιά. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται  μέσα σε 2 ημέρες και μετά την πιστοποίηση σας επιτρέπει να καταδύεστε με ένα εκπαιδευτή μέχρι ένα μέγιστο βάθος 12 μέτρων. Αυτό είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για τον οποιοδήποτε παραθεριστή και μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα κανονικό πιστοποιητικό Δύτη Ανοικτή Θάλασσας σε οποιοδήποτε καταδυτικό κέντρο της PADI σ’ όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από εκπαίδευση στην θεωρία, δεξιότητες στην πισίνα και πραγματικές καταδύσεις στην θάλασσα.

PADI Advanced Open Water Diver Course

To Πρόγραμμα του Προχωρημένου Δύτη Ανοικτής Θάλασσας θα σας επιτρέψει να διευρύνετε τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση σας στο νερό. Το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να το πάρετε μόλις έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Δύτη Ανοικτής Θάλασσας. Αποτελείται από 5 ειδικές καταδύσεις που μπορεί να ολοκληρωθούν μέσα σε 2-3 ημέρες. Υπάρχουν δύο βασικές καταδύσεις, η βαθιά κατάδυση που σας επιτρέπει να καταδύεστε μέχρι τα 30 μέτρα και η κατάδυση υποβρυχίου προσανατολισμού η οποία βελτιώνει τις δεξιότητες πλοήγησης με πυξίδα. Οι υπόλοιπες τρεις καταδύσεις είναι δική σας επιλογή ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κατάδυση με σκάφος, έρευνα και ανέλκυση, έλεγχο πλευστότητας και πολλές άλλες. Δείτε λοιπόν την λίστα με τις καταδύσεις ειδικότητας και σίγουρα θα βρείτε κάτι για τα ενδιαφέροντα σας.

Medical First Aid (Emergency First Response) Course

Πρόκειται για ένα ημερήσιο πρόγραμμα που παρέχεται όχι μόνο ως προαπαιτούμενο για όσους θέλουν να γίνουν εκπαιδευτές της PADI, αλλά απευθύνεται σε δύτες και μη δύτες καθότι καλύπτει όλες τις πτυχές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας, όχι μόνο τραυματισμών που συνδέονται με την κατάδυση. Είναι επίσης προαπαιτούμενο για το πρόγραμμα του Δύτη Διασώστη. Μόλις το ολοκληρώσετε μπορείτε να διδάξετε δεξιότητες που βασίζονται σε διεθνείς αναγνωρισμένες προδιαγραφές πρώτων βοηθειών και μπορείτε να προσφέρεται εκπαίδευση στον καθένα.

Rescue Diver Course

Συνεχίστε την εκπαίδευση σας στην κατάδυση με το διήμερο πρόγραμμα του Δύτη Διασώστη της PADI. Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να αντιμετωπίσετε καταδυτικά απρόοπτα, μικρά ή μεγάλα, εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές. Μέσω της ανάπτυξης των γνώσεων και των ασκήσεων στην διάσωση μαθαίνετε τι πρέπει  να κάνετε και πως να αντιδράσετε. Στη φάση των διασωστικών σεναρίων θα βάλετε σε εφαρμογή τις γνώσεις και δεξιότητες σας που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση ως δύτες.

PADI Master Scuba Diver Course

Το πρόγραμμα του Εξειδικευμένου Δύτη είναι η υψηλότερη πιστοποίηση ερασιτέχνη δύτη της PADI. Προκειμένου να γίνετε Εξειδικευμένοι Δύτες πρέπει να έχετε καταγράψει 50 καταδύσεις, να έχετε ολοκληρώσει 5 προγράμματα ειδικών καταδύσεων και να έχετε πιστοποιηθεί ως Προχωρημένοι Δύτες και Δύτες Διασώστες. Μπορείτε να βρείτε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στις ειδικές καταδύσεις που προσφέρουμε καθώς και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

PADI Divemaster Course

Το πρόγραμμα του Αρχηγού Κατάδυσης είναι το πρώτο βήμα προς τον επαγγελματικό κόσμο της κατάδυσης. Σ’ αυτό το πρώτο επίπεδο καριέρας θα εκπαιδευτείτε για να καθοδηγείτε καταδυτικές δραστηριότητες και να βοηθάτε στην εκπαίδευση των δυτών. Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στο να διαμορφώσει την ικανότητα και συμπεριφορά του δύτη ως επαγγελματία πάροχου. Προσφέρουμε ένα περιεκτικό πρόγραμμα βασισμένο σε μια πρακτική διαμεσολάβησης 3-4 εβδομάδων όπου ο υποψήφιος θα έχει την δυνατότητα να μάθει όλους τους τομείς της καταδυτικού κλάδου.

Με περισσότερα από 500 επαγγελματικά πιστοποιητικά που εκδοθήκανε από το καταδυτικό μας κέντρο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα εξοπλιστείτε με την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα του εκπαιδευτή.

Specialty Course

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο εύρος από προγράμματα ειδικότητας ώστε να ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα σας. Αυτά τα προγράμματα προσφέρονται κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας και γι αυτό σας συνιστούμε να τα επιλέξετε από πριν. Μπορείτε να δείτε ποια είναι αυτά στον τιμοκατάλογο μας. Μην διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας για αναλυτικότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Κάντε Κράτηση Τώρα Κάντε Κράτηση Τώρα